Bedrijven

Vind de meest geschikte stagiaire

Nieuw: Bedrijven kunnen nu ook vacatures voor bijbanen, vakantiewerk en (tijdelijke) fulltime banen plaatsen!

Voor bedrijven is het vaak moeilijk om de meest geschikte stagiaires te vinden. Een veel gehoorde uitdaging hierbij is de juiste presentatie en timing van de student die een stageplaats zoekt. Daarnaast is het vaak moeilijk voor bedrijven om de juiste contact persoon voor het plaatsen van vacatures binnen een onderwijsinstelling en/of opleiding te vinden.


Dit laatste wordt door S.T.A.P. opgelost door de mogelijkheid te geven om vacatures van aan meerdere studies en aan meerdere kennisinstellingen te koppelen.


Op deze manier krijgen de studenten die op zoek moeten gaan naar een stageplaats binnen een bepaalde studie direct de relevante vacatures aangeboden.

S.T.A.P. helpt studenten met een juiste presentatie, timing en communicatie voor een stageplaats.


Wellicht zult u denken dat het wel erg eenvoudig wordt gemaakt voor de student...
...maar ook solliciteren is een leerproces.


Ook krijgt u als bedrijf direct toegang tot de handige database van scholen en universiteiten waarin u de juiste contactpersoon per studie kunt vinden middels een eenvoudige zoekfunctie.


Verder kunt u als bedrijf zeer eenvoudig vacatures toevoegen door de link naar de vacature te kopieren. Als u veel stageplaatsen heeft kunnen we het proces geheel automatiseren waardoor stageplaatsen die op uw eigen website geplaatst worden ook automatisch in S.T.A.P. verschijnen.


Registreer en krijg direct toegang tot de database van studies van de volgende scholen en universiteiten:

Registreer direct