Hoe werkt het?

Vind de meest geschikte stagiaire of afstudeerder

Diverse en inclusieve stage- en afstudeer banen, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, is waar stageafstudeerportal.nl voor staat. Hierbij probeert studenten en bedrijven zo bij elkaar te brengen dat aandacht voor individuele kwaliteit en ontwikkelmogelijkheden voorop staat.

STAP maakt het voor bedrijven eenvoudig om vacatures toe te voegen, studenten te bereiken en uitgebreide rapportages te krijgen over sollicitaties voor stages of afstudeervacatures. Ook het toevoegen van stage- of afstudeervacatures kan in overleg met STAP volledig geautomatiseerd worden als uw bedrijf een betaald account heeft. Volledige automatisering houdt in dat wanneer u vacatures aan uw website toevoegt, deze automatisch worden ingediend bij STAP, wat u veel tijd bespaart.

Nieuw: Bedrijven kunnen nu ook vacatures voor bijbanen, vakantiewerk en (tijdelijke) fulltime banen plaatsen!

Het is een 3 stappenplan:

Stap 1


Voeg je stage- en/of afstudeervacatures toe door een formulier in te vullen en de vacatures te koppelen aan de juiste studies en relevante hashtags. Betalende klanten hebben de mogelijkheid om in overleg met STAP het proces van het toevoegen van vacatures automatisch te laten verlopen;

Stap 2


De stage- en afstudeeraanvragen komen binnen via de vacaturewebsite van je bedrijf (als je geen vacaturewebsite hebt, komen de sollicitaties binnen via STAP);

Stap 3


Voor betalende klanten, worden je vacatures gepromoot om zoveel mogelijk mensen te bereiken via social media en andere kanalen. Betalende klanten ontvangen ook uitgebreide rapportages.