`

Hoe werkt het?

S.T.A.P. helpt studenten met een juiste presentatie,
timing en communicatie

S.T.A.P. helpt je als student de meest geschikte stageplaats of afstudeeropdracht voor je te vinden door simpelweg te kijken welke vacatures binnen je studie loopbaan vallen. En daarbij helpt S.T.A.P. je met een juiste presentatie, timing en communicatie door de vacatures bij jou aan te geven op het moment dat je ze ook nodig hebt. Hierbij kun je denken aan standaard tips voor het schrijven van een motivatie brief maar ook hints van bedrijven met betrekking tot bijvoorbeeld de bedrijfscultuur.

Het is een 3 stappenplan:

Stap 1


Als studenten kun je je aanmelden (eventueel via Facebook). Vervolgens kun je je CV en motivatiebrief met bijbehorende sollicitaties beheren en makkelijk nieuwe sollicitaties toevoegen.

Stap 2


Zodra het tijd is voor je stage- of afstudeeropdracht krijg je een notificatie via email of je mobiele telefoon (je moet wel eerst even de app downloaden) met geschikte vacatures die binnen je studie vallen;

Stap 3


Gedurende het proces van een stage zoeken en solliciteren krijg je handige tips die helpen een betere stageplaats of afstudeeropdracht te bemachtigen.