The Mouse Mansion Company

Sales (wholesale) stage! - Bij het Muizenhuis

Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen bij het gehele salestraject. Iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat, goed kan werken in een dynamische omgeving en ambitieus is.

Het Muizenhuis is een internationaal, creatief en maatschappij bewust kindermerk dat in 2011 begon. Met een klein team proberen we ons merk ieder jaar nationaal én internationaal sterker te maken.

Momenteel groeien we hard waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Je maakt kennis met alle facetten binnen in een klein commercieel bedrijf.

#stageplaats
Similar vacancies

Safran Cabin Netherlands N.V.

Featured

Stagiaire Sales Support -

Wij bieden vanaf februari 2023 een stageplaats voor een enthousiaste HBO student met affiniteit voor Sales & Customer Support en goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal.

Wij zijn Safran Cabin Catering B.V. Wij produceren apparatuur en goederen die je terugvindt in de cabins van gerenommeerde, internationale airliners.

Je gaat ervaring opdoen met gevarieerd takenpakket op het gebied van customer & sales support, binnen een internationale werkomgeving. We bieden een mooie werkomgeving en gezellige collega's.

#stageplaats

Aurelius Enterprise Consultancy BV

Featured

Internship Marketing - Community Usage Builder

Good communicator, with high ambition to drive success. Startup mentality.

We believe that open data is critical for an equal world, therefore we focus on and develop open source (free software) solutions. This is brand as Aurelius Atlas, based on Apache Atlas.

You are able to bring in your own ideas, and 'own' and drive your marketing plan. Opportunity to join as employee, leading us to further growth. Flexibility in start/end date internship.

#stageplaats

accountancy aan de amstel b.v.

Featured

beg.assistent-accountant - beg.assistent-accountant

Graag komen wij in contact met een beginnend assistent-accountant die bij ons kantoor stage wil lopen en relevante werkervaring wil opdoen in een klein en gezellig team in Amsterdam.

Wij zijn werkzaam met een breed pakket aan dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsbegeleiding, belastingadvies en administratieve dienstverlening.

Persoonlijk, flexibel en een passende stagevergoeding.

#stageplaats

Stage E-Commerce - Snelgroeiend en dynamisch

Ben je ondernemend, hands-on en heb je interesse in E-commerce? Dan bieden wij je graag een leuke en uitdagende stageplek aan bij SureShot, het zusterbedrijf van Bickery Food Group.

Wij zijn onderdeel van de Bickery Food Group, de grootste onafhankelijke importeur van eten en drinken in Nederland.

We zijn een jong, open en snelgroeiend bedrijf waar je heel veel kunt leren over E-commerce, logistiek en online sales & marketing.

#stageplaats

Ledstores Europe BV

Stage E-commerce - Ledstores

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Ledstores? Wij zijn op zoek naar een leergierige (afstudeer) stagiaire met kans om na afronding studie bij ons in dienst te treden!

Ledstores is een snelgroeiend bedrijf dat in 2012 is opgericht en is gespecialiseerd in duurzame led-verlichting.

We zijn actief in 10 landen en voor elk land hebben we een eigen webwinkel. Wij zijn trots op ons eigen merk genaamd Purpl, waarmee we voortdurend innoveren en kwaliteit leveren.

#stageplaats

Marketing internship - Marketing internship

Een enthousiaste en datagedreven online marketeer. We groeien lekker en jij kan ons helpen! Dit doe je door oneindig aan campagnes, onze positie op google en socials te sleutelen!

Wij bieden een interessante, afwisselende baan bij de leukste wijnimporteur van Nederland!

Werken in een klein, jong en betrokken team op een heerlijke werkplek in hartje Amsterdam.

#stageplaats

Executive Assistant -

Wij zoeken enthousiaste stagiaires en studenten die afstuderen voor ons Deloitte kantoor in Amsterdam. Wij hebben een breed scala aan opdrachten te bieden.

Wij zijn Deloitte. We willen impact maken en ons vak uitoefenen op een duurzame wijze met oog voor onze mensen. En wij willen blijven leren, ontwikkelen en groeien. Welkom.

Breed takenpakket, veel mogelijkheden.

#stageplaats

The Usual Hotels Group

HOTEL M&A / BUSINESS DVP - REMOTE WORK POSSIBLE

We are currently launching a new and radically sustainable hotel brand: The Usual. We are looking for an Intern to support our acquisition projects and the development of our group.

We are the world’s first hotel chain that won’t treat this planet like a hotel. We believe that travel should leave a positive impact on both planet and people.

You will be changing our industry and be part of an amazing entrepreneurial journey !

#stageplaats

Eatfirst Netherlands BV

Sales Operations Intern -

We zoeken een echte spin in het web die houdt van aanpakken en zin heeft in een uitdaging, binnen een internationale organisatie. Zowel Engels als Nederlands spreken is een vereiste.

Wij zijn een innovatief, snelgroeiend technologiebedrijf in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en ons doel is een revolutie teweeg te brengen in voeding op kantoor.

Je komt te werken in een klein team waardoor je heel veel verschillende aspecten kan leren ontwikkelen. Je werkt volledig mee met het team en deelt de verantwoordelijkheid voor goede resultaten.

#stageplaats

Eva's Cookery

Stage Eva's Cookery - Marketing en e-commerce

Wij zoeken een marketing topper die ons gaat helpen met het aantrekken van nieuwe klanten en het tevreden houden van onze huidige klanten.

Eva’s Cookery is een nieuwe maaltijdservice met gezonde en lekkere maaltijden gericht op gezinnen. Ons doel is om ouders doordeweeks een handje te helpen en het hele gezin gezond te laten eten.

Wil jij de dynamiek van een klein groeiend bedrijf ervaren en meer leren op het gebied van (online) marketing en e-commerce, dan zoeken we jou!

#stageplaats

More Than Gifts

Online Marketing - Stagiaire HBO

Een enthousiaste en leergierige student die vooral online minded is om creatieve nieuwe ideeën uit te werken en te ontwikkelen

More Than Gifts is een jong en energiek bedrijf De missie van More Than Gifts is verankerd in de organisatie: medewerkers van bedrijven blij maken met een uniek geschenk

Je kunt door de variëteit en hoge mate van zelfstandigheid enorm veel ervaring opdoen in de wereld van kerstgeschenken en relatiegeschenken

#stageplaats

Meewerkstage FietsZeker - Insurtech platform

We zoeken een ambitieuze, hands-on en commercieel ingestelde stagiair die ons kan ondersteunen bij diverse commerciële activiteiten

Het is onze ambitie om iedereen in de Benelux goed verzekerd te laten fietsen. Wij zijn een snel-groeiende fiets- en e-bike verzekeraar.

Stagiaires kunnen bijdragen aan de snelle groei van het bedrijf en écht impact maken.

#stageplaats

Budget Food B.V.

Vastgoed - Stage

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons kan ondersteunen bij onze belangrijke uitbreidingswens. Een stage bij een groeiend bedrijf op het gebied van Vastgoed i.c.m. Retail.

Budget Food is een winkelketen met 13 vestigingen in heel Nederland, verkoopt bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger!

Je krijgt veel vrijheid om onderzoek te verrichten om geschikte panden te vinden en omgevingsonderzoek te doen. Je hebt veel contact met externen en collega's.

#stageplaats

Forever (dochteronderneming van SAU BV)

Leukste stage van A'dam - Go To Market Plan

Wij hebben een nieuw product ontworpen, een eco verantwoorde grafsteen. Het product ligt klaar, maar nu zitten we te springen om iemand die ons kan helpen hoe we dit product het beste kunnen verkopen

Wij zijn een uniek, jong, creatief en gezellig bedrijf in Amsterdam. Wij maken allerlei producten van (plexiglas), hout, 3d print. Hier maken we onder andere awards van. Grafstenen zijn voor ons nieuw

Je mag zelfstandig werken (met hulp en begeleiding van ons natuurlijk) aan het opzetten van een nieuw bedrijf. Een unieke kans!

#stageplaats

De Buurt zoekt stagiair - Marketing & Communicatie

Je gaat ons helpen de verhalen van De Buurtcamping te vertellen door middel van beeld geluid en tekst. Zo zullen er o.a. nieuwe video-formats ontwikkeld worden.

De Buurt is een non-profit organisatie die werkt aan een buurt waarin men elkaar groet, kent en helpt! Dit doen wij onder andere met het initiatief De Buurtcamping.

We kunnen je in de zomer betaald (!) een zomer opdracht aanbieden. Want hoe geweldig als je hetgeen wat je hebt bedacht ook kunt realiseren tijdens de Buurtcampings.

#stageplaats

Zorgkoepel West-Friesland

Stagiair bedrijfskunde -

We zoeken een stagiair die het leuk vind om processen op verschillende afdelingen te optimaliseren en te kijken hoe we deze het beste kunnen digitaliseren en wat hiervoor nodig is.

Je kijkt op verschillende afdelingen mee en draagt bij aan een toekomstbestendige huisartsenorganisatie.

Je mag op verschillende afdelingen meekijken. Hiermee hoef je nu n nog geen keuze te maken voor een afdeling waarop je wilt stagelopen.

#stageplaats

Partner Development Rep. - Sales @ Channext!

Ambitious, international interns that want to work at a modern, young company with the prospective to learn and develop themselves.

At Channext we have a eNPS score of over 80 consistently. This is extremely high, people at Channext are happy. Next to an interesting job, we try our hardest to make it fun!

The partner team is at the heart of our company. You will be working in this team where you are in contact with the 100s of partners that use our platform. You will also be included in the operational

#stageplaats

SANUS Clinica de Rehabilitacion

Account Mannager - General Assistant

We are seeking someone with energy and the desire to make a difference in the lives of people who are in need. Someone with hunger for learning and helping.

By being an NGO, we seek the recovery of our patients and their families. In order for this to be possible, the interdiciplinariety with administration office plays a fundamental role.

A unique opportunity to work with specialists in different fields during a real experience of managing a non-profit organization. This is a unique opportunity to donate your work to people in need.

#stageplaats

Operations & Management - VANMOKUM design lighting

Wij zoeken een stagiair die het leuk vindt om middenin een bedrijf te staan en wil bijdragen aan allerlei activiteiten die horen bij een bedrijf. Dat is dus heel divers, als het maar bijdraagt.

VANMOKUM produceert uitgesproken verlichting. In nauwe samenwerking met architecten en winkels verkopen wij onze producten aan consumenten en worden de merken in projecten toegepast.

Je loopt mee met de operationeel directeur en krijgt zo inzicht in wat er allemaal bij een bedrijf (20 FTE) komt kijken. Vanuit onze showroom in Amsterdam noord maak je zo kennis met de designwereld.

#stageplaats

Mondriaan Management & Consultancy

Meewerkstage Mondriaan MC - Ambitieuze afstudeerder

Ambitieuze afstudeerder m/v (HBO/WO), sterk analytisch, zelfstandig, pragmatisch, pro-actief, hands-on, goede communicatieve vaardigheden op alle niveau's. Vrolijke instelling is een must.

Mondriaan Management & Consultancy heeft als doel het bedrijfsresultaat van klanten structureel te verbeteren (financieel en economisch) door continu verbeteren bedrijfsvoering. Gericht op MKB.

Accent van werkzaamheden ligt op organisatievraagstukken, analyses, exploitatieprognoses tbv financieringsaanvragen, assistentie bij restructuring. Praktijkcases van klanten, meewerken als analist.

#stageplaats