ROXTAR Online Marketing B.V.

Uitdagende meewerkstage - SEO & Online Advertising

Voor de komende stageperiode is er bij ROXTAR in Amsterdam ruimte voor een aantal enthousiaste en ambitieuze stagiairs die interesse hebben in de wereld van online marketing.

Google maar eens op " online marketing bureau " daarmee staan we netjes in de top van de organische resultaten. Practice what you preach! :-)

Deelnemen aan creatieve brainstormsessies; Samen met jouw begeleider onze klanten bedienen; Opstellen en uitwerken van analyses en campagnes; SEO- of SEA-technische adviezen uitschrijven;

#stageplaats
Similar vacancies

Graphic Designer - Culterele Sector

Vaardig in Illustrator, Indesign en Photoshop (Sketch of Figma is een pluspunt); Je hebt minimaal één website-ontwerp in je portfolio.

Wij zijn een jong team van internationale professionals. Op vrijdag schuift het hele team aan voor de borrel

Periode: idealiter 6 maanden (min. 3 maanden) Uren per week: idealiter 40 uur/week (min. 32 uur) Startdatum: zo snel mogelijk (houd rekening met een maand voorbereidingstijd voor aanvang)

#stageplaats

Software Development -

Afhankelijk van jouw expertise en ervaring gaan we samen op zoek naar de juiste vorm en het juiste onderwerp (React, Python, Docker).

Wij zijn een jong team van internationale professionals. Op vrijdag schuift het hele team aan voor de borrel.

Je zal software maken die een revolutie teweeg zal brengen in musea, bioscopen en festivals. Startdatum: zo snel mogelijk Uren per week: 40 (min. 32) Periode: idealiter 6 maanden (min. 3 maanden).

#stageplaats

Intern FACTS Consultancy -

Een student met een passie voor voetbal.

Als stagiair ben jij bij FACTS Consultancy dagelijks met voetbal bezig.

Heel veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

#stageplaats

Maven Infotech

Telemarketing/Pre Sales -

Maven Infotech, Netherlands is looking for a Dutch speaking Telemarketing/Pre Sales executive on for internship or side job.

Maven Infotech is an established, reliable and trustworthy IT consulting company located in Amstelveen, Netherlands. Better place to learn and work.

Candidate will be able to talk to direct potential customers and also able to visit the client place along with sales executive. Lot of learning in terms or marketing & sales. Training courses.

#stageplaats

Eydenberg Retail Projects

Project Management stage - technical

Als Stagiaire ga jij de Project Managers ondersteunen bij het managen van THE EYDEN BERG projecten. Jij gaat alles leren over het Project Management vak.

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten).

We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit! Werkplezier, een snelle omgeving waarin je veel kunt leren en een spiksplinter nieuw kantoor.

#stageplaats

Spain Internship

Front Desk - Administration Internship

The requirements are: - Intermediate or higher education. - Proficiency in the office package. - Person with high organisational skills. - Proactive and decisive. - Eager to grow and develop prof

Our collaborator is a fast-growing Spanish academy which is opening a new market in Spain. Their intensive course is developed for those who are really committed to learning Spanish and want to imme

- To lead a new professional challenge with a career plan within the company. - Work in a company in full expansion process with international projection. - Belonging to one of the most prestigious

#stageplaats

MARKETING & SALES STAGE - Doe sales ervaring op!

Ben jij een enthousiaste student, heb je affiniteit met marketing en sales en breng je dit graag in de praktijk bij een creatief bedrijf? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Onze organisatie is creatief, commercieel, groeiend en dynamisch. Het team is sterk in het leveren van op maat gemaakte spaarprogramma’s en marketingconcepten voor (food)retail organisaties.

Onze programma’s zijn afgestemd op families met kinderen: van stickers en kaartjes, tot verzamelalbums, pluche en duurzame 3D producten.

#afstudeeropdracht

We Are Stewards

Onderzoeksstagiair - Steward-Ownership

Wij zoeken iemand die gelooft dat ondernemingen positieve maatschappelijke impact kunnen en moeten maken, en graag daar onderzoek naar doen.

Wij zijn We Are Stewards. Een jong enthousiast team dat als doel heeft om een alternatieve vorm van eigenaarschap in Nederland op de kaart te zetten: steward-ownership.

Als onderzoeksstagiair ga je helpen bij het in kaart brengen van Nederlandse steward-owned bedrijven.

#stageplaats

Community Builder - Recruitment specialist

Een student die naast zijn of haar studie al professionele werkervaring op te doen. Minimaal 16 uur per week beschikbaar. Je bent communicatief vaardig en bent gedisciplineerd in je werk. -

"Lead by example to give recruitment a better name" is waar we voor staan. We zijn een jong, gedreven en divers team die veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgen.

Je krijgt de vrijheid met de juiste begeleiding om door te groeien tot een echte professional in het recruitment vak. Personal Development is voor ons een kernwaarde.

#bijbaan

Eydenberg Retail Projects

Stage Content Marketing - Marketing en communicatie

Binnen onze jonge en energieke marketingafdeling zijn wij op zoek naar een stagiair met gevoel voor content marketing.

Een uitdagende stage bij een start-up merk (DMF) en een succesvol internationaal merk (TEB) die allebei continu in beweging zijn en waar met prachtige projecten gewerkt wordt.

We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit! Werkplezier, een snelle omgeving waarin je veel kunt leren en een spiksplinter nieuw kantoor. Een prima stagevergoeding.

#stageplaats

Herengracht Management Search

Featured

Starter Finance Prof - Bij duurzame Investeerder

Helmshoeve is op zoek naar een jonge, enthousiaste en leergierige Finance Professional die administraties voert en deels het klankbord en financiële geweten is voor de CEO van een scale-up.

Helmshoeve richt zich op veelbelovende startups, die bestaande productiemethoden ontwrichten door te focussen op nieuwe en duurzame technieken.

Je bent betrokken bij het aantrekken van investeerders, de onderhandelingen met afnemers. Naarmate de groei zal worden gerealiseerd, zal ook jouw verantwoordelijkheid toenemen.

#fulltime (startersfunctie)

Onderzoekstage Renewables - Inzh

Wat we zoeken: Enthousiasme; Je legt makkelijk contacten; Je verzamelt alle informatie en schrijft een voorstel. Want jij kent immers onze doelgroepen zelf erg goed.

Atlas Professionals is een wereldwijd toonaangevend wervingsbureau in de offshore energie-, scheepvaart- en duurzame energie-industrie.

Je komt te werken in een internationale organisatie, die nummer 1 is in Nederland op het gebied van recruitment en kennisdeling in de Hernieuwbare energiesector.

#stageplaats

Marktonderzoek - Beleggingsproducten

Wilgenhaege zoekt een commercieel en communicatief zeer vaardige student met affiniteit voor beleggen die de markt voor gestructureerde beleggingsproducten in kaart brengt.

Wilgenhaege is naast vermogensbeheerder en investeringsmaatschappij, marktleider op het gebied van gestructureerde beleggingsproducten in Nederland.

Naast ervaring op het commerciële vlak en het bijdragen aan de verdere groei en naamsbekendheid van Wilgenhaege leer je de vermogensbeheer- en beleggingsmarkt van binnenuit kennen.

#stageplaats

Stagiaire gezocht!! - Marketing/Communicatie

Op zoek naar een multi-inzetbare topper die ons kan helpen bij alles wat er voorbij komt. Afwisselend, leerzaam en nooit saai dus!

RKZ. Makelaars is dé moderne makelaar. We onderscheiden ons door onze moderne en persoonlijke manier van makelen, waarbij het resultaat en klanttevredenheid centraal staat.

Deze markt staat nooit stil, er is altijd wat te doen en het lijkt ons leuk als jij je steentje hier aan kan bijdragen.

#stageplaats

Campagne Management - Black Friday enthousiast!

– Je ben nieuwsgierig en data gedreven, ervaring met excel is een pre. – Je werkt zeer nauwkeurig en voelt je ook verantwoordelijk om kwaliteit af te leveren – Je stapt makkelijk op nieuwe mensen af e

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres.

Als Stagiair Campagne Management in het Marketing Excelence team ondersteun je de campagnemanagers bij het opzetten en evalueren van categorie-overstijgende promotiecampagnes.

#stageplaats

October Nederland BV

Customer Success Manager -

Als Customer Success Manager ben je zelf verantwoordelijk voor de Nederlandse community van particuliere investeerders

Wij veranderen de manier waarop MKB-bedrijven zichzelf financieren en verminderen hun afhankelijkheid van banken

Als Customer Success Manager ben je zelf verantwoordelijk voor de Nederlandse community van particuliere investeerders.

#tijdelijk fulltime werk

October Nederland BV

Partnership Manager - Partnership Manager. Bred

Wij zijn op zoek naar kandidaten wie willen werken in een dynamische, poitive en uitdagende scale-up omgeving, met een affiniteit voor technologie.

Bij October geloven we in een ambitieuze, open en transparante cultuur met als leidraad onze waarden, de October Values

Brede rol in sterk groeiende internationale FinTech. Ondernemend, denken in kansen, snel handelen, flexibel en bovenal een teamplayer.

#tijdelijk fulltime werk

Leentjes Amsterdam

Leukste stage ooit! - Comm, marketing, social

Je volgt een studie in de richting Communicatie, Marketing, Media, commerciële economie of media. Je leert snel, neemt initiatief en je bent een doorzetter, Je weet wat er speelt op social media!

Wij zijn uniek en een love brand, leuk als je ons helpt om groter te worden. Je krijgt bij ons de kans om veel te leren en te doen en we hebben een heerlijk kantoor aan de Amstel!

Omdat we niet zo groot zijn, leer je veel en mag je overal in mee kijken. Initiatief tonen wordt dan ook enorm gewaardeerd!

#stageplaats

Spinnin' Records BV

Stage Digital - Een Marketing stage

We zijn op zoek naar iemand die ons team op internationale wijze wilt ondersteunen op het gebied van Streaming Marketing.

Wij zijn een muzieklabel die internationaal opereert.

Je gaat nauw samenwerken met onze collega in US

#stageplaats

Spinnin' Records BV

Allround Finance - Stage bij Finance

We zoeken een enthousiaste stagiair die graag bij ons aan de slag wilt om meer te leren over Finance.

De muziekwereld is dynamisch en geen dag is hetzelfde.

Je leert hoe het in z'n werk gaat bij een bedrijf in de muziekwereld.

#stageplaats

online marketeer - meewerken + analyseren

Je volgt een opleiding op HBO niveau. Je beheert marketingtools als Google Analytics, Google Ads, Facebook Ad Manager, Daarnaast ben je gek op uitdaging en haal je iedere dag het maximale uit jezelf.

Jong, ambitieus team waar je wat van kunt leren. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en je mag het zelf uitvoeren. 5 minuten van station. vergoeding. fulltime.

Je gaat aan de slag met Google Analytics en analyseert dagelijks het gedrag van de bezoekers. Met de analyses stuur je bij en zorg je voor toenemende conversies.

#stageplaats