`

Algemene voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden
Stageafstudeerportal.nl (S.T.A.P.) wordt beheerd door ContentForces Nederland BV in nauwe samenwerking met de HvA en Inholland. Stageafstudeerportal.nl is mede tot stand gekomen door de Amsterdam Economic Board en is mogelijk gemaakt met financile bijdrage van RVO/Ministerie EZ, gemeente Adam, prov. NH en prov. Flevoland.

Organisaties die op zoek zijn naar stagiaires zijn vrij om van de service gebruik te maken zolang de stage- en afstudeeropdrachten relevant zijn voor de studenten van de deelnemende scholen. Om gebruik te maken van de service moet een organisatie zich registreren.

Studenten kunnen op stage vacatures of afstudeeropdrachten reageren door gebruikt te maken eigen- of Facebook login. Studenten kunnen zowel CVs als motivatie brieven voor hergebruik opslaan.

S.T.A.P. is geen partij bij een eventuele overeenkomst tussen een organisatie en een student.

S.T.A.P. behoud zich het recht om vacatures, logins van bedrijven en studenten te verwijderen.

S.T.A.P. behoud zich het recht om alle veramelde data voor onderzoeksdoeleinden te gebruiken daarbij de privacy van bedrijven en deelnemers in acht te nemen

S.T.A.P. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het verlenen van de dienst dan wel uit onrechtmatige daad of anderszins