Over ons

Alles over S.T.A.P.

De STage- en AfstudeerPortal (S.T.A.P.) is ontwikkeld als onderdeel van een project van de Amsterdam Economic Board in samenwerking met de HvA en Inholland.

De portal is feitelijk ontwikkeld door Twelve Six. Dit bedrijf heeft ook het beheer van de portal overgenomen sinds het project in 2016 werd voltooid. In 2021 heeft Twelve Six de portal vernieuwd en is voor bedrijven een betaald account geïntroduceerd. Maar verder blijft de portaal gratis voor studenten, scholen en bedrijven. Indien u vragen heeft over dit portaal kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Het doel is om studenten beter te koppelen aan stages en afstudeeropdrachten en tegelijkertijd inclusie te bevorderen. Het idee is om studenten van alle achtergronden te helpen bij het vinden van de juiste vacature op het juiste moment binnen hun studie, waarbij de student allerlei tips krijgt met als uiteindelijk doel het vinden van een stage- of afstudeeropdracht.

Nieuw: Vanaf 2022 maakt Twelve-SiX het voor bedrijven mogelijk om ook vacatures voor bijbanen, vakantiebanen, tijdelijke en fulltime banen in te uploaden om zo alumni en studenten meer keuzemogelijkheden te geven.


S.T.A.P. helpt studenten met een juiste presentatie, timing en communicatie voor een stageplaats.


Klik hier voor meer informatie over de Amsterdam Economic Board.